State Marine Nàutica Novatats Retorn a la portada
Retorn a Productes
 
     
  Notícia: Acord de distribució entre State Marine Nàutica i Shakespeare Electronic Products Group  
 
  Desembre, 2010          
S M N
Com a conseqüència del cessament de la activitat de la empresa Seyre, distribuïdora estatal de les conegudes antenes Shakespeare fins el desembre del 2010, State Marine Nàutica ha estat nomenada nou distribuïdor oficial del grup de marques Shakespeare.
El grup 'Shakespeare Electronic Products Group' propietària de les marques Shakespeare, V-Tronix, Classic i Galaxy que també distribueix amb els noms de SeaWatch i Alfatrònix, fabrica una àmplia gama d'antenes i accessoris relacionats amb les antenes i amb l'alimentació dels equips de ràdio. Si bé és més coneguda per les antenes de marina i la seva remarcable qualitat, també en fabrica per a ús terrestre i militar.
Amb l'acord de distribució es garanteix una continuïtat de la marca i de la disponibilitat dels productes pels seus clients habituals de manera que cap dels sol·licitants de productes del grup Shakespeare s'ha de veure mancat ni de servei ni de producte pel fet del canvi d'empresa distribuïdora.
Sakespeare
 
         
  Notícia: Acord de distribució entre State Marine Nàutica i TMQ  
 
  Juny, 2010      
S M N
La companyia australiana TMQ International Pty Ltd frabricant dels pilots automàtics TMQ des de fa més de 25 anys i State Marine Nàutica, S.L. han arribat a un acord perquè aquesta faci la distribució dels seus pilots arreu de l'estat espanyol.
TMQ produeix una gama de pilots automàtics que cobreig des dels petits vaixells d'uns quants metres fins a mini-mercants de fins 70 metres. Aquests pilots es caracteritzen per la seva funcionalitat i comfiabilitat. Amb una relació cost/qualitat ben ajustada, aquesta gama de pilots s'acopla amb facilitat a la gama
d'unitats de força d'Octopus formant uns sitemes de pilots automàtics que no busquen fer més del necessari però amb un funcionament fiable i sense haver de gastar més del just.
Els nous models també són aptes per velers.
TMQ
         
 
         
  Esdeveniment: MercaHam 2010  
 
         
MercaHam 2010   El cap de Setmana del 12 i 13 de Juny va tindre lloc la fira del Radioafeccionat de Sardanyola; aquest any al palau del Parc Esportiu Guiera d'aquesta localitat.   MercaHam 2010
         
 
         
  Esdeveniment: Acord de distribució entre State Marine Nàutica i Octopus  
   

A principis de decembre State Marine Nàutica i Octopus Europe van signar un acord perquè la primera faci la distribució pel territori estatal del productes de marina de la empresa canadenca Octopus.

Octopus és el fabricant de les unitats de força amb cable "push-pull" que incloen motor pel control del pilot automàtic, les bombes hidràuliques reversibles individuals de propulsió amb

un sistema de pistó que eviten el reflux (contrariament a les d'engranatges) i els conjunts amb cilindre, les bombes de gir constant i les unitats de força remotes pels vaixells amb poc espai entorn al quadrant o al comandament de la cua o del forabord.

Degut a la qualitat i al bon equilibri amb el preu, a més de la distribució amb la pròpia marca, Octopus fabrica en major o menor proporció per quasibé totes les marques de pilots actuals.

 
   
Bombes Reversibles Hidràuliques lineals Unitat de cable
 
      Unitat remota mecànica  
           
  Esdeveniment: Saló Nàutic 2009  
 
 
  S M N 48ª edició Saló Nàutic de Barcelona Salón Náutico de Barcelona 2K9 Icom
Pabelló3
Carrer A
Stand 128
 
 
 
Stand Icom 2009

Stand d'Icom número 128, situat al pavelló 3, passadís A. Entrant per la passarel·la que uneix els pavellons queda a l'equerra en l'àrea de l'electrònica. Enguany presenta tots els equips de comunicació que comercialitza per marina més tres novetats que estaran disponibles més endavant: L' IC-F61M, portàtil de la banda marina d'UHF per a les comunicacions internes, la pantalla amb algunes caixes negres i tranductors del Marine Comander i el nou AIS classe B, MA-500TR.

A més, el visitant pot obtenir informació de primera mà dels equips Icom d'altres àrees d'utilització diferents a la de marina.

IC-F61M

Aquesta és la pantalla MXD-5000 de 12,1" del Marine Comander que funciona a mode de demostració per ensenyar els seus diferents modes de funcionament quan l'equip ja estigui complert: Ploter, radar, sonda, imatges en 3D, entre altres que si bé escara no hi són implementades segur ens sorprendran.

Icom en els seus nous dissenys sempre hi aporta millores especialment relacionades amb les comunicacions i les telecomunicacions i re-inventant els productes amb un ferm compromís entre la qualitat i el preu.

MXA-5000
Transceptor AIS Clase B
L'AIS classe B d'Icom, MA-500TR, incorpora pantalla de ploteig sense mapa on representa de manera gràfica els altres vaixells dels quals rep l'informe AIS i permet veure les seves dades particulars; També transmet les dades del propi vaixell pels controladors del port i pels altres vaixells. Al inter-connectar-se amb el model de VHF IC-M603 i quan el MA-500TR preveu una col·lisió potencial, gestionen conjuntament una trucada de DSC cap a l'altre vaixell implicat.
 

Novetat: Aeri IC-A210E, IC-A15, IC-A15S        
  Disponibles des de principis d'Octubre de 2009 tres nous models pel mercat de les telecomunicacions aèries.        
 

El IC-A210E per a ús com a equip fix de dins per a bord del bòlit, el IC-A15 portàtil amb teclat per a ús tant en el bòlit com per parlar des de terra i el IC-A15 S amb teclat reduït pels usos de terra on habitualment es treballa amb un nombre limitat de canals

L' IC-A210E és un equip que dóna continuïtat al antic IC-A200 amb prestacions específiques per a ser instal·lat i emprat as bord de les avionetes.

A grans trets els nous portàtils redueixen preu, augmenten de nivell de so i de potència de RF, amb bona capacitat de bateria i mida compacta

 

Per a més informació sobre els nous equips punxeu a sobre el seu nom:

IC-A210E

IC-A15 i IC-A15S

 
             

Esdeveniment i
Radioafeccionat
MercaHam 2009
 
Novetats:
ID-E880
 
IC-E80D
 

Cerdanyola, 16 i 17 de maig.

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat un any més la fira del radioafeccionat, MercaHam, a la carpa del Parc del Turonet [41° 29' 19"N; 2° 08' 42"E]. Com és habitual l'espai firal ha estat dividit en dues zones: la d'exposició de productes de primera mà , ràdio-clubs i institucionals, i la de productes de segona mà.

Icom ha presentat els seus dos nous transceptors de ràdio digital D-STAR: el mòbil ID-E880 i el portàtil IC-E80D. Ambdós equips bi-banda funcionen en mode digital i analògic de manera que el digital ja no és un opció com en els models anteriors.

L'ID-E880, és de frontis separable, compacte i de gran pantalla. Incorpora scanner de gran velocitat 50 canals/seg., 50 W de potència en V i U, packet a 9600/1200 bps, pot transmetre la posició.

ID-E880 ID-E880

El IC-E80D de mida i forma similar al IC-E91 i IC-E92D dóna 5 W tant en V com en U la qual es pot reduir en 4 nivells, es pot alimentar externament amb tensió de 10 ̴ 16 Vcc, inclou atenuador de 10 dB i estalviador de bateria.

Ambdós se'ls pot connectar opcionalment el GPS; en el portàtil és un micro-GPS i en el mòbil una antena receptora. Un Programari de descàrrega gratuïta permet gestionar els canals i els seus paràmetres.

IC-E80D IC-E80D  
Fira MercaHam 2009 / Cerdanyola  
      Veure'n el prospecte        

Novetat:
Entreteniment
Disponibles, Maig 2009    
State Marine Nàutica inclou en la seva gama de productes alguns de nous de la marca LTC. D'aquesta manera obrim portes als productes de l'entreteniment sense allunyar-se de la gama que ja cobrim tradicionalment de les telecomunicacions. A més d'aquests 3 productes clau, també disposem dels accessoris necessaris per a completar les instal·lacions.
  CDD-1060 Marine RVC-3500 DVB-T Air  
 
CDD-1060 Marine
RVC-3500
 
 

Ràdio FM/OM -CD/MP3/WMA
4 x 45 W amb control remot

Retro-càmera amb objectiu de gran angular i pantalla color de 3,5' enllaçats via ràdio a 2,4 GHz.
Antena per la TDT (DVB) i TV analògica en UHF amb guany superior als 22 dB
 
   

Novetat: Radioafeccionat IC-7600  
vere'n el catàleg
IC-7600 Abril 2009. Ja disponible la nova base d' HF i 50 MHz tot mode   IC-7600
         

Novetat: Aeri IC-A210E Més informació  
  A punt de Sortir / març del 2009      
  Equip de ràdio per portar a l'avió o al vehicle, encastable, amb interfonia pilot / copilot  

Novetat: Marina IC-M35 Més informació  
IC-M35 Disponible des del 16 de març 2009   Cartell IC-M35

L'IC-M35 és el nou model de portàtil NOVETAT per aquesta temporada. És una evolució lògica de l'IC-M33 on conserva el grau d'estanquitat i flotabilitat mentre millora en la supressió de sorolls que pugui captar el micròfon barrejats amb la veu; disposa de la funció 'AquaQuake'.

Aquest model conviurà amb el model IC-M33 actual a un preu competitiu sense desmerèixer aquest altre.

         

Novetat IC-RX7        
Ja disponible: des de l'1 de decembre 2008   PVP Recomenat = - + IVA  
Receptor IC-RX7

Receptor portàtil a banda de 0,15 a 1.300 MHz en AM, FM i WFM.

Es subministra amb carregador i bateria

  Prospecte
IC-RX7
 
         

Esdeveniment: Saló Nàutic Internacional de Barcelona, 47ª edició, 2008  
Stand Icom 2008      

Icom presenta un any més la seva gama de productes de marina amb les seves últimes novetats a la edició 47ª del Saló Nàutic de Barcelona. Enguany al pavelló nº 4, a vora de l'entrada sud-est i del parking de visitants, s'agrupen els estands de les empreses d'electrònica.

L'estand d'Icom, de línies senzilles i acolorides, es centra en presentar els equips tal com l'usuari d'Icom els veuria encastats en el seu vaixell.

 
 
Estand Icom 2008
         
Gegants

Inaugurat per l'Ilme. alcalde de Barcelona Sr. Hereu, el dissabte dia 8 va obrir les portes i romandrà obert fins el diumenge 16.

Com a novetat d'aquesta edició, el dia de la inauguració, pels passadissos dels pavellons s'hi ha passejat una cercavila de gegants i capgrossos procedents de les poblacions de Vilassar de Mar, l'Escala i Roses

  Gegants  
   
       
           
      cap de munt    

Novetat: RadioAfecció IC-7200    
      Posat al mercat    
IC-7200 Ja és a la venda el nou equip d'HF de radioafeccionat model IC-7200. És un model que cobreix la gama baixa dels equips de sobretaula en la banda de les decamètriques. Amb disseny 'waterproof', robust i operació amena i simple, s'allunya de la complicació d'altres models més refinats. Modula/demodula en AM, BLU, CW; disposa de connexió USB i inclou el PDS (DSP); anses frontals opcionals.  
     
           
Novetat: Marina Receptor AIS MXA-5000  
MXA-5000   Maig 2009. Ja homologat i disponible per a la venda    
Maig 2009. Ja homologat i disponible per a la venda
més informació

Icom entra en una nova generació d'equips amb el receptor d'AIS MXA-5000. Sense que Icom deixi el seu camp fort de la ràdio, aquest receptor utilitza la mateixa antena del transceptor VHF de marina per obtenir el senyal necessari. Això ho aconsegueix gràcies al 'spliter' que incorpora. Per altra banda, suma a la entrada d'NMEA la informació AIS dels vaixells que rep per l'antena i ho posa tot plegat a la sortida d'NMEA per posar-la a disposició del ploter de navegació.
   
   
           
Novetat: Marina Marine Comander MXS-5000      
Marine Comander MXS-5000   En projecte    
  El nou sistema d'Icom Marine Comander MXS-5000 s'interconnectarà per xarxa Ethernet i admetrà dades d'NMEA 183 i 2000. Podrà rebre informació del radar, la sonda, el GPS, l'AIS i del compàs extern, si s'escau, per reunir tota la informació disponible en una pantalla que incorpora el programa de ploteig i cartografia. Tot el sistema, basat en sensors del tipus caixa negra, enviaran la informació a la unitat de presentació i control des d'on l'usuari tindrà el control de tot el sistema.    
       
           
Novetats:   Receptor IC-RX7 Marina professional IC-F61M
    A punt de sortir   En procès d'homologació  
IC-RX7 + IC-F61M El nou receptor d'Icom IC-RX7, estarà disponible en breu cobrint la banda de 0,15 a 1.300 MHz en AM, FM i WFM. Es caracteritza per la seva forma extra plana, els menús per icones, els seus tres nivells de gestió de memòria i la possibilitat de programar-lo amb el software opcional CS-RX7 entre altres innovadores prestacions. L'IC-F61M és un nou portàtil estanc de la banda d'UHF de marina de mides com l'existent IC-F61 o IC-M87. És el primer de la seva espècie: com que la banda d'UHF de marina no s'empra habitualment per les comunicacions marines, és difícil que altres vaixells estiguin a l'aguait en aquesta banda, en conseqüència l'aplicació d'aquest model s'ha d'entendre com per comunicacions internes a bord.
       
        Cap de munt