Setembre 2015: Presentació del nou portàtil de VHF de marina IC-M25 amb 3 colors distintius, lleuger, esvelt, pot portar micro-altaveu extern, major pantalla i més protegit contra l'aigua.Juny 2014: Nova adreça de State Marine Nàutica SL. Des d'aquest juny ens trobareu a la Carretera del Mig, 90 de l'Hospitalet de LLobregat a 5 minuts caminant des de la nostra anterior adreça. Per a localitzar-nos en el mapa punxi sobre la bola del món a la plana d'introducció d'aquest web.Maig 2013: Ja estan disponibles els nous models de VHF ICOM portàtil IC-M73, IPX8, i amb anul·lador actiu del soroll ambient i el VHF fix IC-M323 amb DSC classe D, IPX7, amb pantalla matricial i menús pels que navegar i molt més. Vegi'ls a la pestanya de [Marina]1 de març 2013: Es posa a la venda el nou VHF fix ICOM model IC-M400BB de classe D, consistent en un transceptor en caixa negra i una una unitat de control de control amb cable espiralat i amb totes les funcions del VHF i del DSC.

- Hi ha disponible una actualització de llistes de preus: per obtíndre-la, prémin a la pestanya [llista de preus] -del 26 al 30 de Setembre: Celebració del Saló Nàutic de Barcelona 2012, ens podran trobar al Recinte del Port Vell, estand B747 al Moll de la Fusta amb una mostra dels nostres productes i les novetats pels proper any.

Recordin que enguany l'horari serà d'11 a 20 hores excepte el divendres 28, fins les 22 hores.21 de Juny 2012: Es posa a la venda el nou VHF fix de marina de gama mitjana-alta model IC-M423. Végi'l a la plana de Productes de Marina

- Llista de preus amb les darreres actualitzacions -2 d'Abril 2012: També en el nostre catàleg, ara, productes LOWRANCE : combinats GPS/Plotter/Sonda, Radar Broadband, pantalles multifunció, ...Febrer 2012: State Marine Nàutica comença la distribució de les antenes per la recepció de Televisió i la connexió a Internet via satèl·lit de la marca comercial Oyster fabricades per la firma alemana Ten Haaft; per veure els models piqueu a la pestanya [Via Satèl·lit] de sobre.